2011. október 24., hétfő

11. Gone with the wind

Már éltem át itt komoly szeleket (mivel nincsenek egész közel dombok vagy hegyek, ezért nincs ami lefogja a légmozgást, mint otthon:):) ), de ez ami ma van, valami egészen durva. Folyamatosan NAGYON fúj a szél. Most itt fent a szobámban, a ház második emeletén gyakorlatilag tengeribeteg leszek, szinte érzem, ahogy mozgatja a szél a házat, a süvítésről nem is beszélve.
Szóval lényegében egész nap bent voltunk a csajokkal.

Két kellemes meglepetés is ért ma: rájöttem, hogy nem két hetes ez a szünet, hanem csak egy (i'm realllly glad:):)), a másik meg, hogy hostmum nővére (aki ideköltözőben van a szomszéd házba) elvitte a két nagyobbik gyerekem az ő házába 10 percre és csak két óra múlva hozta vissza őket:):) Szeretem az ilyen meglepetéseket.

7 hét múlva megyek haza, akkor összesen 7 és fél hónap folyamatosan itt töltött idő után.... Most már elég nehezen bírom, minél közelebb van a dátum, annál lassabban telik, vagy legalábbis úgy tűnik. Néhány nap és pont fél éve leszek itt.

Nagyon készülünk már a hétvégére, bízom benne, hogy az idő is kegyes lesz és nem kell zuhogó esőben várost néznünk és bulizni mennünk. Megpróbálok majd arról egy képekkel tarkított beszámolót írni:)

Kitartás mindenkinek (főleg a többi school holiday-es au pairnek:) )!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése